Kvalitet trodser al slags vejr

Ved at vælge en løsning i høj kvalitet fra starten, opnår man rigtig mange fordele. Man får bl.a. et produkt man kan stole på, og slipper de første mange år for store udgifter til reparation og vedligehold. Det er ikke uvant for os, at udskifte produkter der er under 8 år gamle, da de ganske enkelt har være for ringe i kvaliteten, eller produktet ikke har egnet sig til opgaven.

Det er vigtigt at stille krav, hvis en markise eller solafskærmning skal holde til både efterårsstorme og sommerregn. Kvalitetsmarkiser.dk sælger markiser, der har lang levetid, og som kan tilpasses netop dine behov. 

Måske har det ikke været en umiddelbar overvejelse fra din side, at det lige præcis var en markise eller solafskærmning, du stod og manglede. Vi synes at noget af det sjove ved at arbejde med markiser er, at når folk først har oplevet, hvad en markise eller en solafskærmning kan, så opfatter de den som helt uundværlig. Vi har ofte kunder der har haft markiser eller solafskærmning før, som nu måske er flyttet et sted hen hvor der ikke er noget.

Stil krav til din løsning

Hvis du ønsker en markise, der skal kunne modstå vind og vejr i mange år, er det imidlertid afgørende, at du stiller høje krav til kvaliteten. En billig løsning holder sjældent i mere end fem år, og ofte er det spild af penge. Det kan hurtigt blive dyrt at købe billigt.

Vi mener også at det er vigtigt at tænke på miljøet og rykke os mest muligt væk fra “smid-væk-samfundet”. Vores leverandører producerer deres produkter under mest muligt hensynstagen til miljøet, og et firma som vores leverandør Renson gør også en stor indsats for at få folk i arbejde, som ikke har det så nemt i hverdagen.

Hvis du er interesseret i en markise, skal du først og fremmest overveje, hvilke behov den skal løse: ”Som forbruger skal du både se på godkendelse, test, mærke og garanti, når du vælger solafskærmning, markise eller terrasseoverdækning. Vi har valgt, at vi kun sælger løsninger, der er unikt tilpasset det enkelte hus. På den måde får kunden sin helt egen løsning fremstillet på mål og opsat af professionelle montører,”.

Klædt på til det danske vejr

Kvalitetsmarkiser.dk importerer produkter direkte fra nogle af Vesteuropas bedste producenter, primært fra Tyskland og Belgien. Dermed kan vi garantere langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Dette er uanset om der er tale om markiser, solafskærmning, terrasseoverdækninger, mørklægning eller andre løsninger.

Blandt andre leverer vi tyskproducerede markiser fra Leiner og Weinor. Weinor yder 10 års garanti samt garanti for 100.000 knæk på markisearmene. Udover Weinor og Leiner tilbyder vi også det belgiske mærke Renson, Sunflex fra Tyskland, Reflexa fra Tyskland og Bromic fra Australien.

Kvalitetsmarkiser.dk sælger produkter af en kvalitet, som kan holde til det danske vejr i mange år. Levetiden på produkterne vurderes til at være mindst 30 år med regelmæssig vedligehold. Herefter fungerer produkterne stadigvæk og kun er lidt forvitrede af vejr og vind. De produkter vi tilbyder kan efter mange år repareres og dele kan udskiftes.

Vi vil gerne være med helt fremme

Vi er ikke noget uden vores producenter, og vi har nøje udvaglt de producenter som matcher de krav vi sætter for eksempelvis udvikling.

  • Renson er eksempelvis blandt de førende, når det gælder design, produktudvikling og nyskabelse. Deres Fixscreen-produkter er testet til at klare orkanstyrke på op til 136 m/s.
  • Weinor udvikler hele tiden nye moderne markiser og tilbyder i alle deres produkter LED-belysning og muligheden for at montere varmlamper.
  • Sunflex er markedsledende i at udvikle flotte og pålidelige løsninger mht. foldeglas, skydeglas og skydevægge. En del af deres produkter leveres med innovative patenter.
  • Bromic laver det vi ser som de mest flotte varmelamper overhovedet. Bla. gør Bromic meget ud af at du næsten ikke kan se at lampen er tændt.
  • Reflexa var de første i verden til at udvikle en persienne til skrå vinduer. De er de eneste i verden der stadigvæk udvikler på dette for at gøre produktet endnu bedre.

Det er altid uhyre vigtigt for os at kunne levere en perfekt løsning hver gang. Det er vigtigt for os, at vi til enhver tid kan matche de stadigvæk højere krav der kommer til de produkter vi tilbyder.

Læs flere nyheder