Få en kvalitetsmarkise der trodser al slags vejr

Når du skal ud at se på en ny markise eller anden solafskærmning, er du måske først og fremmest interesseret i at finde et produkt til den billigst mulige pris. Men dette er ikke det bedste grundlag at vælge din nye solafskærmning ud fra. Det er nemlig vigtigt at stille krav til kvaliteten, hvis du skal have mest muligt ud af din solafskærmning. Din markise skal f.eks. kunne holde til både efterårsstorme og sommerregn i det omskiftelige vejr, vi har i Danmark.

Hos Kvalitetsmarkiser er vi bevidste om dette, og derfor sælger vi markiser og solafskærmning i højeste kvalitet, som har en lang levetid og kan tilpasses netop dine behov. Når du vælger en løsning i høj kvalitet fra starten, opnår du mange fordele. Du får bl.a. et driftssikkert produkt, og de første mange år vil du slippe for store udgifter til reparation og vedligehold.

I Danmark er solafskærmning måske ikke noget af det første, man tænker, at man har behov for. Igennem vores arbejde med markiser har vi dog oplevet gentagende gange, hvordan folk slet ikke kan undvære solafskærmning, når først de har oplevet, hvordan det er at have. Vi er derfor ikke i tvivl om, at vores solafskærmning vil blive et helt uundværligt produkt for dig, når du først har prøvet det.

Stil krav til din nye solafskærmning

Hvis du ønsker en markise, der skal kunne modstå vind og vejr i mange år, er det som sagt afgørende, at du stiller høje krav til kvaliteten. En billig løsning holder sjældent i mere end fem år, og ofte er det spild af penge. Det kan dermed hurtigt blive dyrt at købe billigt. Det betyder, at du faktisk kan spare penge på lang sigt ved at fokusere på kvalitet. Det er f.eks. ikke uvant for os at udskifte produkter, der er under 8 år gamle, fordi de ganske enkelt har været for ringe i kvaliteten. Dette undgår du ved at vælge en af vores markiser og solafskærmning, som er din garanti for produkter i topkvalitet.

Set i et miljømæssigt perspektiv er det også relevant at fokusere på kvalitet. Når du køber solafskærmning i høj kvalitet, som holder i mange år frem, kan du nemlig være med til at rykke dig væk fra vores ”Brug og smid væk-kultur”. Vores leverandører producerer desuden deres produkter under mest mulige hensyntagen til miljøet, og vores leverandør Renson gør bl.a. en stor indsats for at få folk i arbejde, som ikke har det så nemt i hverdagen. Hos Kvalitetsmarkiser tager vi derfor ansvar for verden omkring os, og dette kan du bidrage til ved at købe din solafskærmning hos os.

Nøje udvalgte producenter er din garanti for kvalitetsprodukter

Hos Kvalitetsmarkiser er vi dybt afhængige af professionelle og kvalitetsbevidste producenter, og vi har nøje udvalgt de producenter, som matcher de krav vi sætter til f.eks. udvikling. Vi importerer produkter direkte fra nogle af Vesteuropas bedste producenter, primært fra Tyskland og Belgien. Dermed kan vi garantere langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet. Dette gælder, uanset om der er tale om markiser, fast solafskærmningterrasseoverdækninger, mørklægning eller andre løsninger.

Vi sælger dermed produkter af en kvalitet, som kan holde til det danske vejr i mange år. Levetiden på produkterne vurderes til at være mindst 30 år med regelmæssigt vedligehold. Herefter fungerer produkterne stadigvæk og er kun lidt forvitrede af vejr og vind. De produkter, vi tilbyder, kan efter mange år repareres, og dele kan udskiftes, så de kan få endnu længere levetid!

Fordele ved vores producenter af solafskærmning

Den lange levetid på vores solafskærmning er et resultat af vores fokus på at udvælge de rette producenter. Nedenfor kan du læse nogle af de mange fordele og styrker, du får ved vores professionelle producenter:

  • Renson er blandt de førende, når det gælder design, produktudvikling og nyskabelse. Deres Fixscreen-produkter er testet til at klare orkanstyrke på op til 136 m/s!
  • Weinor udvikler hele tiden nye moderne markiser og tilbyder i alle deres produkter LED-belysning og muligheden for at montere varmelamper. De yder desuden 10 års garanti.
  • Sunflex er markedsledende i at udvikle flotte og pålidelige løsninger mht. foldeglas, skydeglas og skydevægge. En del af deres produkter leveres med innovative patenter.
  • Bromic laver – efter vores mening – de flotteste varmelamper gør Bromic meget ud af, at du næsten ikke kan se, at lampen er tændt.
  • Reflexa var de første i verden til at udvikle en persienne til skrå vinduer. De er de eneste i verden, der stadigvæk udvikler på dette for at gøre produktet endnu bedre.

Vi hjælper gerne med at finde den rette solafskærmning

Hvis du er på jagt efter en ny markise eller anden solafskærmning, skal du først og fremmest overveje, hvilke behov produktet skal løse. Du skal derudover se på både godkendelse, test, mærke og garanti, når du vælger din solafskærmning. Vi har valgt, at vi kun sælger løsninger, der er unikt tilpasset det enkelte hus eller bygning. På den måde får du din helt egen løsning fremstillet på mål og opsat af professionelle montører.

Er du stadig i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, og har du brug for råd og vejledning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 92 92 17 60 eller på vores mail info@kvalitetsmarkiser.dk.

Du kan også sende en besked via vores kontaktformular. Herefter vil vi vende tilbage hurtigst muligt!

Læs flere nyheder