kassettemarkise fra varisol

K250 Kassettemarkise – Nyhed hos Kvalitetsmarkiser.dk

På en lidt kølig efterårsdag monterede vi i den forgangne uge en K250 kassettemarkise i Lyngby. Markisen er en nyhed hos os og har den store fordel, at det er en meget kompakt kassette. Man kan få markisen bygget, så montagepunkterne passer 100 procent til opgaven. På billederne har vi fået bygget markisen, så montagepunkterne passer ud for vores kundes spær på huset. Det betyder rent praktisk at markisen bliver monteret korrekt efter producentens forskrifter.
Markisen på billederne måler 600 cm i bredden og har et udfald på 400 cm. Med blot et ryk på fjernbetjeningen, får man i løbet af kort tid overdækket 24 m².
K250-markisen bliver produceret i Tyskland af Varisol, som har lavet markiser i rigtig mange år. Markiserne fra Varisol kommer som standard i 5 forskellige standardfarver på aluminium, og der er omkring 300 forskellige duge at vælge imellem. Markiserne bliver hos os altid produceret på mål til den enkelte opgave, og der vil derfor typisk være 4-5 ugers leveringstid fra bestilling.
Interesseret?  Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med nye markiser.

Læs flere nyheder