Leveringstider slut Maj 2022

Hermed en lille opdatering på leveringssituationen for vores produktudvalg pr. 27/5-2022.

På trods af den meget ulykkelige krig i Ukraine med dertilhørende råvaremangler, ser leveringstiden umiddelbart bedre ud for en Renson Pergola, set i forhold til tidligere på året. I skrivende stund er leveringstiden ca. 16 uger, hvilet betyder at vi kan levere umiddelbart efter sommerferien.

Leveringstid på markiser er desværre stadigvæk længere end normalt. Lige PT er der  6-8 ugers leveringstid imod en normal leveringstid på 4 uger på denne tid af året. Det er dog lidt produktafhængigt og gælder ikke alle markiser. Det betyder dog også at vi stadigvæk kan nå at levere en terrassemarkise til dig inden sommerferien, hvis du bestiller nu.

Renson Fixscreen herunder også Renson Topfix har PT en leveringstid på ca. 8 uger hvilket er 2 uger længere end normalt. Større projekter har dog en længere leveringstid end dette.

Glatz parasoller er stadigvæk det produkt med den mest normale leveringstid lige nu. Vi kan levere en ny tilpasset Glatz parasol indenfor ca. 5 uger. Dog vil der være nogle dug-farver der er i restordre med ukendt leveringstid.

Styringer og vindsensor til nogle produkter er desværre stadigvæk i restordre og med ukendt leveringstid.

Du er naturligvis til hver en tid velkommen til at kontakte os, for at høre om leveringssituationen. Husk på at leveringstiden oplyst er fra du godkender en ordrebekræftelse fra os og ikke fra du henvender dig.

Læs flere nyheder