Hvorfor Renson Fixscreen

Med en effektiv udvendig solafskærmning kan du regulere varmen i dine lokaler, da Renson Fixscreen giver skygge for solen og sænker temperaturen. Dette er en klar fordel på bl.a. kontorer, hvor screens afhjælper generende sollys i dagtimerne. Så kan du arbejde på computeren, uden at solens stråler blænder skærmen. Samtidig sikrer screens en behagelig temperatur. Dermed får du også et bedre indeklima, hvor solens stråler ikke gør lokalerne ulideligt varme.

Der er imidlertid rigtig mange typer udvendig solafskærmning på markedet, og som køber kan det være meget svært at skelne de enkelte produkter fra hinanden. Især inden for produktkategorien screens eller solagardiner som nogle også kalder dem, er der et stort udbud. Ofte ligner produkterne alle hinanden, når man ser billeder af dem, men der er stor forskel på produkterne!

Hos Kvalitetsmarkiser sætter vi en ære i at levere løsninger i høj kvalitet, og derfor forhandler vi udelukkende Renson Fixscreen. Vi mener nemlig, at dette er det absolut bedste valg, når det kommer til udendørs screens.

Fordele ved Renson Fixscreens

Grundet den tekniske opbygning er Fixscreens fra Renson et yderst holdbart og kvalitetsrigt produkt. De høje garantier og patenter adskiller sig fra øvrige mærker. Når du vælger en løsning med Renson Fixscreen, får du nemlig følgende fordele:

  • Patenteret Fixscreen-teknologi, hvor zipsystemet for dugen er udstyret med en slidstærk teflonbelægning. Dette bevirker at dugen ikke får rynker, hænger i folder eller kører ud af sidestyr. Denne teknologi har 7 års garanti.
  • 10 års garanti på lakeringen på produkter fra Renson.
  • Meget vindtolerante screens, der er testet og godkendt til vindpåvirkninger på 36 m/s (orkan).
  • Patenteret Connect&Go-teknologi, der sikrer en nem og hurtig servicering.

Du kan derfor roligt justere forventningerne i vejret, når du vælger Renson Fixscreen. Du får med garanti en stærk og langtidsholdbar løsning, der vil se pæn ud på din facade. Du vil samtidig have solafskærmning, der fungerer under alle vejrforhold – også på dage, hvor det blæser ret kraftigt.

Vi er derfor ikke i tvivl: Du bør vælge Renson Fixscreen – det er nemlig billigst i længden!

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål til vores udvalg af Renson Fixscreen eller måske nogle af vores øvrige produkter som eksempelvis markiser eller Renson Pergola er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi rådgiver dig gerne, så du kan få den løsning der passer bedst til dine ønsker og behov.

Vi kan træffes på tlf. 92 92 17 60 eller på vores mail info@kvalitetsmarkiser.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Sammen kan vi helt sikkert skræddersy den perfekte løsning til dig, uanset om det gælder Renson Fixscreen, markiser eller noget andet udendørs solafskærmning.

Læs flere nyheder