Med en effektiv udvendig solafskærmning kan du regulere varmen i dine lokaler, da solafskærmning såsom screens sænker temperaturen og giver skygge for solen. Dette er en klar fordel på bl.a. kontorer, hvor screens afhjælper generende sollys i dagtimerne, så du kan arbejde på computeren, uden at solens stråler blænder skærmen. Samtidig sikrer screens en behagelig temperatur. Dermed får du også et bedre indeklima, hvor solens stråler ikke gør lokalerne ulideligt varme.

Der er imidlertid rigtig mange typer udvendig solafskærmning på markedet, og som køber kan det være meget svært at skelne de enkelte produkter fra hinanden. Især inden for produktkategorien screens er der et stort udbud, og de ligner alle hinanden, når man ser billeder af dem – men der er stor forskel på produkterne! Hos Kvalitetsmarkiser sætter vi en ære i at levere løsninger i høj kvalitet, og derfor forhandler vi udelukkende Fixscreens fra Renson. Vi mener nemlig, at dette er det absolut bedste valg, når det kommer til screens.

Fordele ved Renson Fixscreens

Grundet den tekniske opbygning er Fixscreens fra Renson et yderst holdbart og kvalitetsrigt produkt, der med sine garantier og patenter adskiller sig fra øvrige mærker. Når du vælger Renson Fixscreens, får du nemlig følgende fordele:

  • Patenteret Fixscreen-teknologi, hvor zipsystemet for dugen er udstyret med en slidstærk teflonbelægning, så dugen ikke rynker, hænger i folder eller kører ud af sidestyr. Denne teknologi har 7 års garanti.
  • 10 års garanti på lakeringen på produkter fra Renson.
  • Vindstærke screens, der er testet og godkendt til vindpåvirkninger på 36 m/s (orkan).
  • Patenteret Connect&Go-teknologi, der sikrer en nem og hurtig servicering.

Du kan derfor roligt justere forventningerne i vejret, når du vælger Renson Fixscreens. Du får med garanti en stærk og langtidsholdbar løsning, der vil se pæn ud på din facade. Du vil samtidig have solafskærmning, der fungerer under alle vejrforhold – også på dage, hvor det blæser ret kraftigt. Vi er derfor ikke i tvivl: Du bør vælge Renson Fixscreen – det er billigst i længden!

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt os allerede i dag!

Har du spørgsmål til vores udvalg af Renson Fixscreens eller måske nogle af vores øvrige produkter som markiser eller mørklægning, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi rådgiver dig gerne, så du kan få den helt rette løsning. Har du brug for hjælp til montage, kan vi naturligvis også hjælpe med dette!

Vi kan træffes på tlf. +45 22 94 17 60 eller på vores mail info@kvalitetsmarkiser.dk. Du kan også skrive til os gennem vores kontaktformular. Sammen kan vi helt sikkert skræddersy den perfekte løsning til dig, uanset om det gælder Renson Fixscreens eller nogle af vores andre varer.

Læs flere nyheder