Velkommen til Corradi

Vi er glade for at kunne byde velkommen til den Italienske producent Corradi!

Som en tilføjelse til vores program, kan Corradi bland andet tilføje nogle rigtig flotte pergola-markiser. Det er især Pergotenda Maestro som vi mener vil passe virkeligt godt til det danske marked. Denne pergolamarkise er meget tæt på at være en egentlig terrasseoverdækning, dog uden at være det. Med det menes der, at en Pergotenda Maestro ikke vil indgå i din bebyggelsesprocent. Den bliver nemlig betegnet som en markise med dug i taget. Vi oplever ofte at mange interesserede i vores pergola-løsninger, ikke har bebyggelsesprocent til rådighed, så her bliver det dejligt, at kunne tilbyde en Pergotenda Maestro. En meget stærk egenskab på Pergotenda Maestro er også at selve konstruktionen er kubisk og dugen har “indbygget” hældning i rammen. Således vil denne pergolamarkise ikke skulle sænke dugen som på eksempelvis en Q.BUS.

Corradi har også andre interessant produkter, som vi vil integrere i vores program. Bl.a. den meget flotte Pergotenda Flux og så vil vi også kunne tilbyde B-Space, som er en pergolamarkise til meget store arealer. Dette giver os nye og meget interessant muligheder, for at tilbyde større markiser til udeservering. Vi oplever en stigende interesse fra restauranter, hoteller, Cafe’er osv, så Corradi vil i den grad opgradere vores program.

Du kan læse meget mere om Corradi på vores side ved at klikke her, eller gå ind på Corradi´s egen hjemmeside ved at klikke her.

Maestro pergola for et perfekt uderum

Pergotenda Maestro pergolamarkise i kubisk design giver store muligheder for at skabe det perfekte uderum!

Læs flere nyheder