Leveringstider Januar 2022

I lyset af der sidste år, var en enorm og meget unormal efterspørgsel efter især Renson Pergola, har vi stadigvæk en forlænget leveringstid på disse. Der er stadigvæk over dobbelt så lang leveringstid som normalt og i skrivende stund er dette ca. 24 uger. Det betyder at vi tidligst kan levere en Renson Pergola i Juni, hvis den bliver bestilt her sidst i Januar. Dette er derfor en opfordring til at tage kontakt til os hurtigst muligt, hvis du ønsker en Renson pergola, inden de bliver sommer. Vi forventer nemlig ikke, at leveringstiden umiddelbart bliver kortere indenfor den nærmeste fremtid. Dels er der stadigvæk en stor efterspørgsel og dels er der mangel på råvarer, stort ser over hele linjen.

Leveringstid på markiser ser lidt bedre ud, men er stadigvæk også længere end normalt. Lige PT er der ca. 6 ugers leveringstid imod en normal leveringstid på 3 uger på denne tid af året. Så her har man lidt bedre tid, men vi vil stadigvæk opfordre til at tage kontakt til os så hurtig som muligt, hvis man ønsker en ny markise til sin terrasse, butik eller restaurant. Det vil især være råvaremangel der kan gå ind og pludselig give en meget lang leveringstid, når foråret sætter ind.

Renson Fixscreen herunder også Renson Topfix har PT en leveringstid på ca. 10 uger hvilket er 4 uger længere end normalt.

Parasoller er det produkt med den mest normale leveringstid på lige nu. Her kan vi levere indenfor ca. 4 uger. Dog vil der være nogle dug-farver der vil være længere leveringstid på umiddelbart.

Du er naturligvis til hver en tid velkommen til at kontakte os, for at høre om leveringssituationen. Husk på at leveringstiden oplyst er fra du godkender en ordrebekræftelse fra os og ikke fra du henvender dig. Der er også en proces med opmåling mm. der kommer først.

Læs flere nyheder